Tidligere NFL-cheerleader voldtog 15-årig dreng

Skrevet af admin

22/08/2015

Dagens topnyheder

En tidligere cheerleader i amerikansk fodbold er ved en domstol i Georgetown i Delaware blevet dømt for at have voldtaget en dreng på 15 år.

Det skriver NBC News.

Den 48-årige kvinde, der i sine unge dage var blandt heppepigerne for NFL-holdet Baltimore Ravens, blev fredag idømt 15 års fængsel, efter at hun havde erklæret sig skyldig i voldtægt af den mindreårige dreng.

Dommeren valgte dog at fritage kvinden for at afsone og lod hende i stedet slippe med en betinget fængselsstraf på to år.

Hver anden weekend skal hun dog tilbringe på et center sammen med andre lovovertrædere for at udføre samfundstjeneste.

Hun må desuden acceptere at blive registreret som seksualforbryder og gå i terapi. Derudover skal hun betale 70.000 kroner til ofrets familie og afholde de omkostninger, hendes offer har til psykologbehandling.

Kvinden havde under retsmødet svært ved at styre sine følelser. Skiftevis græd hun ukontrollabelt eller gispede efter vejret.

Forældrene til den forurettede 15-årige dreng mener, at hun slap billigt. De ønskede kvinden bag tremmer.

- Det hun gjorde mod min søn, var afskyeligt. Hun stjal hans uskyld, siger drengens mor og tilføjer, at han er blevet en indadvendt person, der ikke længere tør stole på andre mennesker.

Drengens far bemærker, at den dømte kvinde brugte sin egen 15-årige søn ved at få ham til en sende en besked til sin kammerat: "Ring til min mor. Hun synes du er lækker".

Kvinden, der er mor til dreng og forfatter til motionsbøger, undskylder over for offerets familie.

- Jeg vil bruge resten af mit liv på at gøre det her godt igen, siger hun.

/ritzau/