Tidligere nøgenmodel nærmer sig byrådet i Odense

I 1990'erne viste hun sig frem mere eller mindre afklædt i blandt andet Ekstra Bladet, Se & Hør og mandebladet Cats.

Nu er hun lokalpolitiker med gode chancer for at komme i byrådet i Odense.

Mandag blev Christel Nydam Adler Gall, næstformand for bestyrelsen i Dansk Folkeparti i Odense, stemt ind på en andenplads på partiets opstillingsliste til kommunalvalget den 19. november i år, skriver Fyens.dk.

Dermed har hun en reel chance for at vippe partiets nuværende byrådsmedlem, Pernille Bendixen, af pinden.

Et indtog, der uden tvivl vil vække opsigt, selvom Christel Nydam Adler Gall forlængst er stoppet med at tage tøj af for penge.

- Jeg er jo blevet gammel, siger den 40-årige politiker til Fyens.dk.

Efter karrieren som model medvirkede hun blandt andet i tv-programmet "Stripperkongens Piger". Senere oprettede hun sit eget stripperbureau. Siden 2003 har hun haft en piercing-salon i Tarup.

Der er tidligere dukket pikante billeder op af Christel Nydam Adler Gall. I 2003 kunne hun konstatere, at der stadig lå billeder på nettet, som fotograferne med hendes ord scorede kassen på.

Christel Nydam Adler Gall og seks andre tidligere modeller lagde sag an, men tabte i retten. Hun har det dog fint med sin fortid, understreger hun over for Fyens.dk.

Og på spørgsmålet om, om hun er bange for, at hendes fortid vil blive brugt mod hende i valgkampen, svarer hun:

- I og med at du ringer og spørger mig, tror jeg, svaret giver sig selv. Om det bliver positivt eller negativt, ved jeg ikke. Men jeg er ikke bekymret - jeg tror, mine politiske budskaber vil overskygge det.

Dagens Gossip