Tidligere Paradise Hotel-deltager uhelbredelig syg af kræft

Tidligere Paradise Hotel deltager, Tinna, er uhelbredelig syg af kræft.

Tinna fik konstateret livmoderkræft i 2011, da hun var 22 år. Hun blev behandlet og ifølge lægerne var der ikke mere kræft tilbage. Men det viste sig langt fra, at være tilfældet.

Kort tid efter fik Tinna ondt i siden. Lægerne stillede diagnosen blærebetændelse og udskrev recept på medicin. Det virkede slet ikke og i løbet af kort tid skete der en masse, skriver Tinna’s mor på caremaker.dk.

Det endte med at Tinna blev indlagt på hospitalet, fordi hendes ene nyre var nede på en meget lav funktionsprocent. Hun fik indlagt kateter i nyren så urinen løb ud i en pose, som sad omkring hendes ben.

Hun kom desuden i scanner og lægerne fandt ud af at der er ”noget” der pressede på urinlederen i højre side. Lægerne fandt en massiv knude på 9x5 centimeter, som sad der, hvor livmoderen sad og den pressede samtidig på urinlederen.

Herefter kom Tinna i kemobehandling på Rigshospitalet. Hun tabte håret, havde ingen appetit, havde smerter i maven og hun tabte sig meget. Lægerne satte ind med flere kemobehandlinger, men til sidst kom de med en sørgelig meddelelse:

- Knuden er vokset markant, der er spredning til hele det lille bækken, hun er uhelbredelig syg siger lægen. Alt står stille, man forstår jo ingenting, skriver Tinnas mor.

Nu har moderen valgt at kæmpe for datterens liv. Hun har startet en indsamling på caremaker.dk, hvor målet er at indsamle 300.000 kroner. Det koster en operation hos den tyske onkologikirurg, Herwert Müller. Han har gode erfaringer med sin behandling.

- Vi vil gøre absolut ALT hvad der står i vores magt for at redde Tinna, hun fortjener virkelig livet. Vores absolut sidste mulighed er en operation i Tyskland. Vi har været i kontakt med læger/ sygehuse verden over, men kun Herwert Müller, kan tilbyde en operation der forhåbentlig kan fjerne al kræften i hendes underliv, slutter Tinna’s mor.

Du kan støtte med penge her.

Se billeder af Tinna nedenunder......

Dagens Gossip