Tidligere SFU-formand bliver socialdemokrat

»Det er en stor beslutning, men den helt rigtige beslutning. Jeg har grundlæggende overvejet mit politiske ståsted og Socialdemokraterne er det parti, jeg ville stemme på, hvis der var valg i morgen,« siger hun.

24-årige Gry Möger Poulsen har været medlem af SFU i ni år. Hun har de seneste år markeret sig som en fremtrædende venstrefløjsdebattør, men fremover bliver det altså som socialdemokrat.

»Jeg melder mig nu ind i Socialdemokraterne, fordi jeg mener, at det er partiet, der kan og vil forbedre Danmark til gavn for de mange,« skriver hun på Facebook.

»Jeg smækker ikke med døren, ønsker SF alt det bedste og har stor respekt for partiets arbejde både i kommuner, regioner og i regeringen,« lyder det fra Gry Möger Poulsen.

Hun er den seneste i rækken af unge SF-profiler, der skifter partiet ud med Socialdemokraterne. Tidligere er blandt andre næstformand Matthias Tesfaye, politisk ordfører Jesper Petersen, europaparlamentariker Emilie Turunen og tidligere folketingsmedlem Nanna Westerby gået fra SF til S.

Gry Möger Poulsen tidligere SF-skatteminister Thor Möger Pedersens lillesøster.

Dagens Gossip