Tidligere spindoktor: Helle Thorning var en elendig leder

Den tidligere SF-spindoktor Claus Perregaard, langer i et interview ud efter Helle Thorning Schmidt, som han kalder en elendig leder. 

- Helle Thorning- Schmidt var en elendig regeringschef og leder. Hun ejede ikke den politiske musikalitet og fornemmelse, som forgængere og efterfølgere som Fogh og Løkke har, siger Claus Perregaard i et interview på Radio24syv. 

Claus Perregaard var spindoktor for Villy Søvndal, og han fortæller om en regeringsleder, der opførte sig som om hun havde et flertal, og som ikke var afhængig af de andre partier i regeringen.  

- Det var helt åbenlyst, at SF blev alvorligt trynet i langt de fleste sager, og hele stemningen omkring regeringen var præget af, at der var en akse mellem S og R, og SF fik det strøgne mål. Så det betød, at man svigtede de løfter og forudsætninger, som regeringen var valgt på, siger Claus Perregaard til Radio24syv.

Han nævner som eksempel, at regeringen ville arbejde for at styrke menneskerettighederne i udenrigspolitikken.

- Men da udenrigsminister Villy Søvndal kommer med et konkret forslag til ikke at ville samarbejde med udenlandske efterretningstjenester, som benytter tortur, så bliver han banket på plads i løbet af en halv eftermiddag, siger Claus Perregaard. Den tidligere spindoktor mener, at det allerede gik galt i forarbejdet til regeringsdannelsen.

- Jeg siger bestemt ikke, at Socialdemokraterne var skurken, og SF var ofre, men selve kulturen om, at enten er i med, eller også bliver der ikke nogen regering, det var gennemgående allerede i optakten, siger Claus Perregaard. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip