Tidligere sportsdirektør bag bestialsk mord på hollandsk sportsstjerne

Den 35-årige hollænder var en stjerne indenfor kvinde-volleyball. Hun har spillet 514 landskampe i perioden mellem 1994 og 2012, deltaget i fem verdensmesterskaber, ni europamesterskaber og et OL. Kæresten Lodewijk Severein var hollandsk landstræner i 2006-09.

Ifølge det lokale politi skal parret været blevet aflivet på den mest bestialske måde. Deres kroppe var blevet skåret i stykket med en motorsav, inden de delvis var blevet begravet i citronplantagen. Først fandt man ifølge avisen La Verdad en affaldssæk med det ene offers overkrop. Poliet fortsatte med at grave og fandt man andre sække med de to hollænderes hoveder og lemmer.

Men inden de blev begravet, skal de være blevet tortureret på grusom vis. Således har Severein fået smadret kæben og hevet tænderne ud. Desuden skulle den 35-årige Visser, der sidste år indstillede karrieren have været gravid i tredje måned.

Politiet har anholdt tre mænd under mistænke for drab og mishandling. Det er en 36-årig spanier Juan Cuenca Lorente, der tidligere var sportsdirektør for CAV Murcia, volleyball-holdet, som Visser spillede for i perioden 2009-11. De to andre er rumænerne Ion Valentin, 57, og Constantin Stan, 47, der ifølge avisens oplysninger mistænkes for at være blevet hyret til at udføre de to mord.

Cuenca stak af fra klubben med pengekassen, og Visser skulle have haft penge til gode fra sin tidligere klub. I de lokale medier er der mange teorier omkring årsagen til dobbeltmordet, de spænder fra en ejendomshandel, der er gået helt galt, til rygter om indblanding i organiseret kriminalitet og narkohandel.

- Mordet på Ingrid og Lodewijk er først og fremmest et utroligt for deres familer, venner og andre nære og kære. Ingrid var en af de vigtigste aktører på det hollandske damevolley-landshold. Det er utroligt sørgeligt og chokerende, at hendes liv er blevet taget fra hende i så ung en alder, siger det hollandske volleyball forbunds sportschef Michel Everaert.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip