Tidligere United-ikon vil sparke van Gaal ud i mørket

Skrevet af admin

25/12/2015

Mest læste i dag

Stoke-manager Mark Hughes lover Manchester United kamp om pointene i Premier League, når de to fodboldklubber mødes 2. juledag.

Mark Hughes har en fortid som stjerneangriber i United, men lørdag eftermiddag vil waliseren gøre alt for at få ram på sin tidligere klub.

Et eventuelt nederlag mod Stoke vil ydermere skabe problemer for United-manager Louis van Gaal, som er hårdt presset for tiden.

- Man har et ansvar for at spille godt i Manchester United. Klubben er verdenskendt, og det kræver meget at spille der. Nogle af spillerne har ikke klaret at tackle det, siger Mark Hughes.

Alligevel tror han på, at det vil løsne sig for United om ikke så længe.

- De har gode spillere og er et godt hold. De har meget talent. Man forventer, at det vil løse sig for dem igen på et tidspunkt.

- Men forhåbentlig sker det ikke mod os lørdag, siger Mark Hughes, som spillede for United i to perioder i 80'erne og 90'erne.

- Jeg er blevet spurgt, om det er et godt tidspunkt at møde United. Men jeg er altid bekymret, fordi den type af klubber rejser sig ofte på markant vis.

- United vil være desperat for at komme tilbage i denne weekend. Klubben er midt i en periode med omvæltninger, men vi er klar over, at der venter os en svær opgave, siger Stoke-manageren.

Mark Hughes har betegnet landsmanden Ryan Giggs som et oplagt valg som United-manager, hvis van Gaal skulle blive fyret. Giggs er lige nu assistent for van Gaal.

Før lørdagens opgør er United noteret for seks kampe uden en eneste sejr, og klubben er tilmed røget ud af Champions League.

Stoke står med én sejr i de fire seneste ligakampe. Den kom 5. december, da Manchester City blev slået 2-0.

Lørdagens kamp mellem Stoke og United fløjtes i gang klokken 13.45.

/ritzau/