Tidligere Viborg-spiller scorer rekordmål i USA

19/10/2015

Syv sekunder tog det Mike Grella at score det første mål for New York Red Bulls, som søndag aften vandt 4-1 hjemme over Philadelphia Union i den nordamerikanske fodboldliga MLS.

28-årige Grella har tidligere i karrieren kortvarigt spillet for Viborg FF, hvor angriberen nåede at optræde i to superligakampe som indskifter i 2013.

Det var det hurtigste mål, der er scoret i MLS nogensinde. Grella, som også har spillet for engelske Leeds og Brentford, slog dermed Tim Cahills rekord fra 2013 med et enkelt sekund.

Philadelphia Union gav bolden op fra midten, og den første aflevering lå lige i fødderne på Grella, som susede ind i feltet og via en modspiller fandt det korte hjørne til 1-0-føring.

Den gode start blev tre minutter senere fulgt op af Bradley Wright-Phillips, som er søn af den tidligere engelske landsholdsangriber Ian Wright.

Bradley Wright-Phillips scorede til 2-0, Grella øgede til 3-0, inden Kemar Lawrence sørgede for 4-0-føring til hjemmeholdet kort før pausen.

I anden halvleg fik Philadelphia Union reduceret en enkelt gang ved Sebastian Le Troux.

New York-mandskabet før den østlige division med 57 point efter 33 kampe, seks point foran DC United på andenpladsen.

Stjerneholdet Los Angeles Galaxy blev i en anden MLS-kamp natten til mandag dansk tid ydmyget med et 2-5-nederlag mod Portland Timbers.

Robbie Keanes to scoringer for Los Angeles Galaxy var ikke nok til at forhindre det pinlige nederlag på hjemmebane. Den tidligere FC København-angriber Fanendo Adi scorede to gange for udeholdet.

Steven Gerrard spillede hele kampen for værterne, som ligger på andenpladsen i den vestlige division med 51 point efter 33 runder, seks point efter førerholdet FC Dallas.