Tiger bed dyrepasser i hovedet

Kvinden begyndte at skrige og fik på den måde tilkaldt en kollega, der fandt hende med hovedet omsluttet af tigerens gab. Hun slap først fri, da lederen af dyreinternatet i delstaten Indiana sprøjtede tigeren i hovedet med en vandslange, mens andre medarbejdere lokkede den til at slippe sit greb med mad.

Kvinden, der er i begyndelsen af 30erne, blev efterfølgende fløjet til hospitalet i en lægehelikopter, og hendes tilstand er kritisk, skriver CNN.

Dyreinternatet har ikke nogle kommentarer til episoden, men direktøren siger dog, at dyrepasseren havde »en rimelig erfaring« med at arbejde med store kattedyr, og at hun har tidligere passet den 18-årige tiger Raja, der endte med at angribe hende.

Myndighederne formoder, at tigeren er undsluppet det anlæg, hvor den var spærret inde, mens dens bur blev rengjort, fordi lågen ikke var lukket ordentligt.

Ifølge CNN bor der mellem 130 og 140 tigre på internatet Feline Rescue Center i byen Center Point i Indiana.

Ifølge internatets egen hjemmeside huser det i alt 230 eksotiske dyr, herunder også løver, som er blevet vanrøgtet eller forladt, eller som ganske enkelt er uønskede.

Dagens Gossip