Tiger Woods skal rejse sig i US Open efter vild nedtur

Med en runde 13 slag over par leverede golfstjernen Tiger Woods karrierens ringeste præstation i sidste weekends Memorial Tournament i Ohio.

Den 39-årige amerikaner fik dermed langt fra nogen optimal generalprøve på årets anden major, US Open, der spilles i den kommende uge på Chambers Bay-banen i Tacoma i delstaten Washington.

Woods, der tre gange har vundet den prestigefyldte turnering, erkender, at niveauet i øjeblikket lader noget tilbage at ønske.

- Jeg har tidligere i mit liv gået igennem hårde perioder. Man må bare kæmpe sig igennem dem, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Men jeg tror på det, jeg gør, og jeg tror på de ændringer, jeg er ved at foretage. Når først jeg får tingene helt plads, starter en sneboldeffekt, og tingene vil gå i den rigtige retning, spår Woods.

Den 14-dobbelte majorvinder har i de seneste syv måneder arbejdet med en ny træner, der har forsøgt at implementere en række nye ting i Woods' spil.

Men det har taget sin tid at få det til at fungere.

- Man går ikke bare fra 1 til 10. Vi tager det 1 til 2 til 3 til 4, hele vejen til 10, forklarer Tiger Woods.

Han vandt US Open i 2000, 2002 og 2008, men han går ind til dette års turnering med beskedne forventninger efter at være faldet til en placering som nummer 181 på verdensranglisten.

- Jeg tager det skridt for skridt og følger den plan, vi har lagt. I den sidste ende handler det om at komme tilbage til det niveau, hvor jeg skal være, siger Tiger Woods.

US Open begynder på torsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip