Tiger Woods vil lytte mere til sin caddie

Tiger Woods har planlagt at være mindre stædig og vil nu begynde at lytte mere til sin caddie Joey LaCava på golfbanerne.

Det sker i et forsøg på at rejse sig ovenpå en rædselsrunde i 13 slag over par i weekenden - den værste runde i karrieren.

Det var anden weekend i træk, at Woods underpræsterede i en turnering og ikke var en faktor i finalerunderne.

- Joey blev ved med at fortælle mig og minde mig om, at jeg skal tage den med ro, fordi jeg ikke har spillet meget golf på det seneste, siger Woods til espn.com.

Joey LaCava forsøgte at berolige Woods med, at den tidligere verdensetter ikke spillede hele sidste år og heller ikke har spillet meget i år.

- Turneringsgolf tager tid. Og jeg hader at sige, når han har ret, for som spiller vil man gerne selv have ret. Men han har ret, erkender Woods.

Tidligere har Woods vundet en majortitel 14 gange i karrieren og et hav af andre store turneringer, men han er langt fra topformen lige nu.

I 2015 har Woods deltaget i fem turneringer, og han blev nummer 17 ved US Masters - det bedste resultat i år. I en af de fem turneringer trak han sig med en rygskade.

Mandag faldt Woods ned på en placering som nummer 181 på verdensranglisten, og det betyder, at han ikke længere bliver inviteret til de store turneringer.

- Nu skal jeg bare højt nok op på verdensranglisten, så jeg kan være med i nogle af de store turneringer og fortsætte med at spille golf.

- Jeg er omsider frisk nok til at spille. Min ryg er god nok, og jeg er klar til at spille mere golf hele sommeren, fastslår Woods.

Han har de seneste syv måneder arbejdet med sit sving sammen med træneren Chris Como, og det har taget mere tid end forventet.

- Man går ikke bare fra 1 til 10 i golf. Vi tager skridt 1, 2, 3, 4 og hele vejen til 10. Jeg har meget arbejde foran mig, men jeg ser frem til det, forklarer Woods.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip