Til alle mødre, som ignorerer deres børn og glor ned i mobilen: ‘Jeg hylder jer’

Den australske blogger Constance Hall er gået viralt med endnu et budskab.

I sidste uge hittede hun stort med en statusopdatering om, hvordan forældre må presse intime stunder ind mellem bleskift og madlavning, når ungerne er distraheret. 

Nu har den unge mor til to drenge skrevet endnu et populært opslag på Facebook. Denne gang om, hvorfor det er HELT OKAY, at mødre ignorerer deres børn og glor ned i deres mobilskærme. 

- Til kvinden i parken, der kigger på sin mobil, mens hun ignorerer sine børn, jeg hylder dig. For ikke at give efter for den offentlige opfattelse, at du burde være 'på' 24 timer i døgnet. For ikke at give en fuck for, hvad mødregruppen tænker.

- Til kvinden med bunker af opvask og vasketøj, som forlader sit hjem for at drikke kaffe med sine veninder, jeg hylder dig. At være en god mor og en god kone betyder IKKE, at du skal bruge en evighed på at rengøre dit hjem, skriver hun. 

Læs også: Mors geniale opslag går viralt: 'Sådan havde vi 'forældre-sex' i går'

Og hun er helt tydeligt ikke alene om at mene, at mødre bliver udsat for et alt for stort forventningspres.

Constance Halls statusopdatering er blevet delt mere end 125.000 gange på under to døgn, og hun har modtaget endnu flere 'likes' og kommentarer for sin direkte facon. 

- Til kvinden hos lægen, som tålmodigt venter på at få udskrevet antidrepressiva, jeg hylder dig. En fødselsdepression er en ond lille kælling.

- Styrke og svaghed bliver alt for ofte forvekslet, styrke er at bede om hjælp. Du er så stærk. Så mange kvinder går igennem præcis det samme som dig, de taler bare ikke om det. 

Hun kommer desuden ind på det pres, der hviler på nybagte mødre for at se perfekte ud lige efter en fødsel. 

- Til kvinden, som ikke har smidt alle kiloene efter sin graviditet, jeg hylder dig. Et splinternyt 24-timers-job, som ikke betaler noget, og som først slutter om 20 år, er IKKE et godt tidspunkt at opgive kage på. Spis kagen, spis hele fucking kagen og pis alle af, som vover at kommentere det. 

Læs opslaget i sin helhed herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

To the woman at the park, looking at her phone, ignoring her children,I salute you. For not giving into the public...

Opslået af Constance Hall på 16. januar 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip