Til salg for spotpris: Er det Bendtners nye klub?

Men den store London-klub er desperat for at afhænde Bendtner og hans høje løn, og derfor er klubben villig til at slække på priskravet for angriberen. Det har vakt konkret interesse i den tyrkiske storklub Besiktas, der allerede har været i kontakt med Arsenal-ledelsen om en pris på Bendtner. Også Istanbul-rivalerne Fenerbahce har en snøre ude efter Bendtner, men de har samtidig hans angrebskollega i Arsenal Gervinho som et emne.

Arsenal skulle være klar til at lade Bendtner gå for et sted mellem 18 til 22 mio. kr., hvor hans pris for blot et par år siden lå i nærheden af 70 mio. kr.

Men der er stadig lang vej, før et skifte kan blive en realitet. Blandt andet står den tyrkiske liga ikke øverst på Nicklas Bendtners egen ønskeliste som næste destination i karrieren. Bendtner er ved at genoptræne oven på en operation for et brækket håndled, som han pådrog sig i sin sidste kamp for Juventus. Opholdet i Juventus blev ingen succes, og Bendtner scorede ikke et eneste officielt mål på klubbens førstehold.

Premier League-klubberne Stoke og Hull nævnes også i England som en mulighed for Nicklas Bendtner, men det kan kun blive aktuelt, hvis den danske landsholdsangriber atter lejes ud eller slækker gevaldigt på sine lønkrav. Bendtner oppebærer inklusiv kampbonusser en hyre på i omegnen af 20 mio. kr. årligt, og det er der ingen klubber i England, som er villige til at betale for landsholdsangriberen.

Hull har Steve Bruce som manager. Bruce havde Bendtner på leje, da han var manager i Birmingham i 2006.

Dagens Gossip