Tilbage til Fremtiden: Doc Brown præsenterer det "ægte" hoverboard

Hoverboardet. Det magiske svævende skateboard fra 80'er filmen "Tillbage til fremtiden II" har været en stor drengedrøm hos mange. Derfor skabet det stor jubel, da der i denne uge dukkede en video op på YouTube, som præsenterede, at firmaet HUVr havde knækket koden og udviklet det utrolige bræt, som kan sende os i luften på et sekund.

I videoen bliver hoverboarded præsenteret af selveste Christopher Lloyd, som i filmen spillede den excentriske opfinder Doc Brown, der hjælper Marty McFly både frem og tilbage til fremtiden. Med i videoen er også andre megastjerner som Moby og stateboardlegenden Tony Hawk, der alle begejstrerede afprøver og fortæller om det magiske hoverboard.

Internettet er gået amok over videoen, som er blevet et kæmpe hit. Men samtidig har der været utallige spekulationer om, hvordan sådan et utroligt produkt kan dukke op af det blå.

LÆS OGSÅ: Fed video: Racerkører hævner sig grufuldt på kritisk journalist

På trods af en gennemført hjemmeside og profiler på alverdens sociale medier, har ingen tidligere hørt om firmaet HUVr.

Mens der har været gættet på, at videoen i virkeligheden er et kæmpe PR-stunt for Tony Hawks kommende spiludgivelse, så har firmaet hårdnakket påstået, at der er tale om en ægte teknologiske opfindelse fra deres side.

Langtsom men sikkert er der dog blevet opdaget tråde til det store amerikanske comedysite Funny or Die, og ifølge sitet The Verge har Funny or Die netop indrømmet, at der er tale om deres værk, og at det hele er et kæmpe fupnummer.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det gør dog ikke videoen med megastjernerne, der udlever deres drengedrøm, mindre fantastisk. Se dem afprøve det "ægte" hoverboard herunder: 

Dagens Gossip