Tilbagevendte Schwartz efterlyser Randers-sejre

Ronnie Schwartz efterlyser sejre til kronjyderne

Efter en god start på sæsonen er Randers gået i stå i Superligaen. Med 0-1-nederlaget til FC Nordsjælland er randrusianerne dumpet ned på en ottendeplads. Blot en sejr er det blevet til i de seneste fem Superliga-kampe.

- VI arbejder godt, men får ikke kreeret nok. Vi kommer egentlig fint nok ud af deres første pres, men så står de meget kompakt, og det kan vi ikke dæmme op for. Nu skal vi snart have en sejr for ikke at kigge for meget nedad. Næste kamp mod AGF skal bare vindes, siger Randers-angriber Ronnie Schwartz.

Han var tilbage i startopstillingen efter to spilledages karantæne som straf for udvisningen i kampen mod Sønderjyske.

- Jeg er ikke bekymret endnu. Der er masser af kampe endnu, vi har kun spillet 10 kampe, men selvfølgelig skal vi snart have nogle point, og jeg synes også, vi har spillet til det, siger han og fortsætter:

- Vi kigger ikke på tabellen, vi kigger på os selv. Vi skal have point på kontoen snart, og nu har vi en vigtig kamp mod AGF på lørdag. Den skal vindes, alle kampe lige nu skal vindes, når det er så tæt i tabellen. Så selvfølgelig går vi efter en sejr over AGF.

Den normalt så målfarlige angriber leverede en anonym indsats ved siden af angrebsmakkeren Nicolai Brock-Madsen, som modsat Ronnie Schwartz kæmpede sig frem til en stor scoringschance. Desværre for jyderne var afslutningen uskarp.

Dagens Gossip