Tilbud til kvinderne: Mand tilbyder gratis rengøring - nøgen

- Jeg tilbyder nu gratis rengøring for kvinder i op til to timer. Trænger dit hjem til en kærlig hånd, så skal du blot sende en besked og så fortælle, hvad opgaven lyder på! Eneste du skal foretage dig, er at åbne døren.. og ellers slappe af og nyde, at opgaven bliver udført. Den eneste forudsætning er, at rengøringen udføres nøgen!

Sådan skriver en 37-årig mand fra Horsens, ifølge Herning Folkeblads nyhedssite, på Facebooksiden 'Ting til salg i Herning og omegn.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Manden kalder sig der kalder sig Jesper Andersen. Om det er hans rigtige navn vides ikke. Sandsynligvis ikke, da han ønsker at være anonym.

Han fortæller, at han trængte til at prøve noget nyt.

- Jeg trængte til at der skulle ske noget nyt i mit liv, da jeg er i skilsmisse. Det hele er ment som en sjov gimmick, der gerne skal være sjov og underholdende for begge parter. Og ja, den skal da også helst være lidt pirrende og grænseoverskridende, siger han til avisen.

Og selvom, han først lige er begyndt med det lidt alternative tilbud, er der allerede syv kvinder, der har taget imod det. Og det har ført til lidt af hvert, fortæller han.

- Det sker oftest, at det bliver til lidt mere end kun rengøring, men der er også gange, hvor det kun er rengøring og en skæg oplevelse, forklarer den 37-årige.

På sin egen Facebook-profil skriver han, at han arbejder som 'Nøgen rengøringsassistent' hos Self-Employed.

- Rengøring er valgt - igen for, at det skal være en sjov gimmick - men også fordi, at det typisk er noget kvinden klarer og gerne vil slippe for, fortæller han.

Læs mere om "tilbuddet" HER.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip