Tilbyder Justin Bieber graffiti-alternativ

Den vrede australske borgmester, som vil melde Justin Bieber for graffitimalerier på en hotelmur, har tilbudt sangeren en alternativ udvej. Popstjernen får lov at slippe for en hærværkssigtelse, hvis han medvirker ved en lokal julegudstjeneste på lørdag.

Gold Coast Citys borgmester Tom Tate fastslog i sidste uge, at han ikke så nogen grund til at behandle sangeren anderledes end alle andre og konstaterede, at straffen normalt ville være op til 100 timers samfundstjeneste.

Tate forlangte desuden, at Bieber stiller ved hotellet i dag for at skrubbe muren ved det femstjernede QT Gold Coast Hotels tennisbaner ren. Nu har surferparadisets førstemand imidlertid fået en ny idé. Han tilbyder Bieber, at han kan synge ved byens officielle julekoncert.

»Hvis en almindelig borger gjorde sådan noget, ville vedkommende blive idømt mellem 80 og 100 timers samfundstjeneste, men vi bliver gode igen, hvis du kommer og gør rent efter dig. Alternativt kan du optræde en time ved borgmesterens julekoncert den 7. december. Så lader jeg dig også slippe«, siger Tate til det australske nyhedsbureau AAP og
tilføjer: »Vi vil under ingen omstændigheder have graffiti glorificeret og risikere, at unge tror, det er sejt«.

Bieber er stadig i Australien næste weekend. Hans turné Down Under slutter først søndag og han har ingen koncerter i kalenderen lørdag.

Den canadiske popteenager udfoldede sig med sine spraydåser efter en koncert i Brisbane tirsdag aften og lagde selv et billede af resultatet ud på Instragram - med det resultat at han fik en masse australske fans på nakken. De kaldte ham både umoden og tåbelig.

Dagens Gossip