Tilfreds FCM-træner: Vi lignede et tophold

FC Midtjylland var ifølge træner Jess Thorup i fuld kontrol i hele kampen, da holdet på udebane vandt 2-0 over Randers søndag eftermiddag.

Kampen bød også på et rødt kort til gæsterne, der med sejren er nyt tophold i Alka Superligaen.

- Vi var i fuld kontrol fra første minut, og vi producerede gode chancer i første halvleg, men vi skulle have scoret i vores gode perioder, og det fik vi ikke gjort, siger Jess Thorup.

Mestrene kom ikke helt så godt ud til anden halvleg, og scoringerne faldt i en periode, hvor Randers var begyndt at lægge tryk på.

- Vi fik prikket hul på bylden i den periode, hvor Randers var ved at få lagt lidt tryk på os. Men det kendetegner et tophold, at man er i stand til at score i de mindre gode perioder, og det var fedt.

Foran 2-0 blev gæsterne reduceret til 10 mand med små tyve minutter igen, da Patrick Banggaard fik marchordre. På trods af det var midtjyderne stadig i kontrol.

- Vi havde stadig styringen, da vi fik en mand udvist, og vi var i fuld kontrol. Jeg er meget tilfreds med indsatsen og med sejren, siger Jess Thorup.

Morten "Duncan" Rasmussen kom på tavlen, da han sendte bolden i kassen til 2-0, og han glædede sig over at være tilbage i Randers, hvor Midtjylland plejer at have styr på det.

- Vi spillede en rigtig god kamp, og vi var klart det bedste hold på banen i dag. Jeg er bestemt ikke overrasket over, at vi vandt, siger Morten Duncan.

- Det plejer at gå godt, når vi er i Randers, hver eneste gang vi kommer her, så vinder vi, og det skete også i dag.

Der venter torsdag FC Midtjylland en svær opgave i Europa League, når holdet skal møde Club Brugge på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip