Tilfreds FCM-træner: Vi lignede et tophold

FC Midtjylland var ifølge træner Jess Thorup i fuld kontrol i hele kampen, da holdet på udebane vandt 2-0 over Randers søndag eftermiddag.

Kampen bød også på et rødt kort til gæsterne, der med sejren er nyt tophold i Alka Superligaen.

- Vi var i fuld kontrol fra første minut, og vi producerede gode chancer i første halvleg, men vi skulle have scoret i vores gode perioder, og det fik vi ikke gjort, siger Jess Thorup.

Mestrene kom ikke helt så godt ud til anden halvleg, og scoringerne faldt i en periode, hvor Randers var begyndt at lægge tryk på.

- Vi fik prikket hul på bylden i den periode, hvor Randers var ved at få lagt lidt tryk på os. Men det kendetegner et tophold, at man er i stand til at score i de mindre gode perioder, og det var fedt.

Foran 2-0 blev gæsterne reduceret til 10 mand med små tyve minutter igen, da Patrick Banggaard fik marchordre. På trods af det var midtjyderne stadig i kontrol.

- Vi havde stadig styringen, da vi fik en mand udvist, og vi var i fuld kontrol. Jeg er meget tilfreds med indsatsen og med sejren, siger Jess Thorup.

Morten "Duncan" Rasmussen kom på tavlen, da han sendte bolden i kassen til 2-0, og han glædede sig over at være tilbage i Randers, hvor Midtjylland plejer at have styr på det.

- Vi spillede en rigtig god kamp, og vi var klart det bedste hold på banen i dag. Jeg er bestemt ikke overrasket over, at vi vandt, siger Morten Duncan.

- Det plejer at gå godt, når vi er i Randers, hver eneste gang vi kommer her, så vinder vi, og det skete også i dag.

Der venter torsdag FC Midtjylland en svær opgave i Europa League, når holdet skal møde Club Brugge på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip