Tilfreds Horsens-træner: Vi kunne have vundet

Oprykkerne fra AC Horsens var bagud 0-2 i søndagens udekamp mod Brøndby, men kæmpede sig flot tilbage og fik 2-2.

AC Horsens cheftræner, Bo Henriksen, føler, at hans hold efter en passiv første halvleg med lidt held kunne have løbet med alle tre point til sidst.

- I stort set hele første halvleg var vi totalt passive, og de fik lov til at spille i mellemrummene på os og fik lov til at gøre, hvad de er gode til. Det var vigtigt for os, at vi fik lavet noget om i pausen, og det kom tydeligt til udtryk.

- Set over hele kampen er vi tilfredse med vores udtryk, men det gælder specielt i anden halvleg, for første halvleg var noget rod, da vi var for passive.

- Det havde ikke været fortjent, hvis vi havde vundet, så blind er jeg dog ikke, men når det er sagt, kunne vi godt have stjålet de tre point. Efter vi fik 2-2, var vi klart tættest på, for de var møre og trætte, siger Bo Henriksen.

Kim Aabech scorede Horsens mål til 2-2, go han deler Bo Henriksens opfattelse af, at holdet med lidt held kunne have taget tre point med hjem fra Brøndby.

- Efter jeg scorede til 2-2, var vi vel egentlig tættere på at score til 3-2, end de var. Vi havde nogle chancer, som vi med lidt held kunne have puttet ind, siger Kim Aabech.

Han har fundet sig godt til rette i Horsens efter skiftet fra AGF.

- Jeg er glad for at være i Horsens, hvor der spilles lidt andet fodbold, end jeg er vant til, og vi fik vist til sidst i denne kamp, at vi godt kan spille fodbold. Vi føler os lidt uheldige over, at vi ikke fik tre point, men et point i Brøndby er okay, siger Aabech.

AC Horsens har spillet uafgjort i alle de tre første kampe mod sidste sæsons nummer to, fire og fem i ligaen, og mens Bo Henriksen er glad for de gode præstationer, savner han en sejr.

- Vi skal fokusere på de gode ting, men vi skal ikke spille uafgjort hver gang. Vi skal til at vinde nogle kampe, siger Henriksen.

AC Horsens møder i næste kamp Randers FC på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip