Tilfreds Klavs Bruun: Spillerne rystede skuffelsen af

Med 28-20-sejren over Montenegro fredag eftermiddag har håndboldkvinderne opnået mindstemålet ved VM ved at sikre sig plads i OL-kvalifikationen næste år.

Mindre end to døgn efter den frygtelige skuffelse i kvartfinalen mod Rumænien løftede danskerne sig til en fin præstation, og landstræner Klavs Bruun Jørgensen er tilfreds med den moral, hans mandskab viste.

- Jeg tror ikke, skuffelsen fra kvartfinalen kommer ud af kroppene foreløbig, men det gør heller ikke så meget. Det, der var vigtigt, var, at spillerne var koncentrerede, og det kunne jeg mærke, da de kom ind i hallen, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han er især glad for forsvarsspillet i en kamp mod et Montenegro-hold, der ikke på samme måde havde kniven for struben og derfor præsterede på et lavere niveau end i kampen mellem de to hold i gruppespillet.

- Der var forskel på motivationen hos montenegrinerne i forhold til den første kamp, men vi spillede også koncentreret. Vi bevægede os hele tiden, og det gjorde det svært for Montenegro, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Landstræneren har store roser til målvogter Rikke Poulsen på en dag, hvor Sandra Toft måtte sidde udenfor efter at være blevet ramt i ansigtet mod rumænerne.

Poulsen blev noteret for en redningsprocent på 55.

- Rikke stod en fremragende kamp. De redninger hun havde, hvor bolden tog stolpen i stedet for at gå i mål, det er det, vi har manglet tidligere. Og så var der selvfølgelig noget dygtighed i forhold til at få presset modstanderne, siger Bruun Jørgensen.

Selv om danskerne nu har opnået et af målene ved VM, er landstræneren ikke sikker på, at han kan erklære VM-resultatet godkendt.

- Jeg vil holde fast i, at det vigtigste var OL-kvalifikationspladsen, og den har vi nået. Men jeg ville frygtelig gerne have været i den semifinale, og det synes jeg også, at vi burde, siger Klavs Bruun Jørgensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip