Tilfreds Laudrup: Holdet viste karakter

Laudrups tropper havde tabt tre kampe i træk i Premier League, men lørdag fik holdet altså igen tanket lidt point til Premier League-kontoen.

Og det var Michael Laudrup godt tilfreds med efter kampen.

- Vi dominerede de første 30 minutter. Vi fik målet, men så lod vi dem komme tilbage i kampen før pausen. Vi viste god karakter ved at komme tilbage og få uafgjort. Vi kunne have vundet, men vi tager det ene point. Hvert point er specielt. Ganske enkelt fordi vi ved, hvor svær ligaen er, sagde den danske Swansea-manager.

- Vi mangler ikke som sådan point, men det er en proces, som vi skal lære af med henblik på fremtiden. Intensiteten skal være høj hele tiden for at matche de andre hold og på den måde få sejrene, lød det fra en fremadskuende og perspektiverende Laudrup efter pointet var i hus, fortsatte Laudrup.

Swansea ligger aktuelt nummer ni i Premier League og har to point ned til Fulham på tiendepladsen. Fulham har dog spillet to kampe færre end Michael Laudrup & co., og London-klubben kan allerede søndag overhale waliserne med en sejr ude over Newcastle.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip