Tilfreds Moyes: Vi gjorde hvad vi skulle

Den engelske mesterklub Manchester United har haft en svingende sæsonstart hjemme i Premier League, men i Europa går det meget bedre.

Holdet topper Champions Leagues gruppe A efter onsdagens 1-0-sejr over Real Sociedad, der efterlod den nye manager David Moyes som en tilfreds mand.

- Vi gjorde, hvad vi skulle i aften. Vi skulle vinde kampen, og det gjorde vi også, og det var en god præstation. Vi kunne og skulle have scoret flere mål, men det var en dejlig sejr, siger David Moyes til uefa.com.

Sejrsmålet blev scoret allerede i det andet minut, da Inigo Martinez lavede selvmål, efter at Wayne Rooney først havde ramt stolpen.

Rooney mener, at hans mandskab skulle have scoret flere mål mod gæsterne fra Baskerlandet.

- Jeg synes, vi spillede glimrende fodbold og skulle have vundet kampen med større cifre. Det var vigtigt, at vi vandt efter lørdagens resultat. Vi forsvarede os godt og skabte mange chancer, og på en anden dag havde vi lavet flere mål, siger Wayne Rooney.

Manchester United topper gruppen med syv point efter tre kampe. Bayer Leverkusen følger efter med seks, Shakhtar Donetsk har fire, mens Real Sociedad fortsat er uden point.

/ritzau/

Dagens Gossip