Tilfreds OB-træner: Det var lige efter drejebogen

For tredje kamp i træk trak OB sig lørdag sejrrigt ud af et opgør i Alka Superligaen, da fynboerne fuldt fortjent vandt 2-0 ude over Hobro.

OB-træner Kent Nielsen glædede sig efterfølgende især over, at hans hold udviste den nødvendige tålmodighed mod en meget kompakt Hobro-defensiv.

- Vi vidste godt, at Hobro ville stille med mange mand bag bolden. Det krævede en masse tålmodighed og disciplin, så vi ikke dummede os og risikerede at tabe kampen, og det var vi aldrig i nærheden af, siger Kent Nielsen.

Begivenhederne i Hobro levede dermed til fulde op til det forløb, OB-træneren havde forventet på forhånd.

- Det var lige efter drejebogen. Vi ved godt, at omgivelserne havde forventet en nem kamp, men det havde vi ikke.

- Kampen forløb, som jeg havde forventet. Vi havde den nødvendige disciplin, selv om der gik noget tid, før vi kom foran, siger Kent Nielsen.

OB fik hul på bylden kort inde i anden halvleg, da Anders K. Jacobsen sikkert sendte angrebsmakkeren Rasmus Festersens tværpasning i mål.

- Selvfølgelig kunne det have været befordrende at komme foran allerede i første halvleg, men generelt spillede vi en fornuftig kamp, hvor vi heller ikke gav meget væk den anden vej, siger Anders K. Jacobsen.

Med sejren i Hobro har OB nu kun to point op til andenpladsen, men det får ikke fynboerne til at drømme om medaljer og europæisk deltagelse.

- Vi er glade for at være der, hvor vi er, men vi kan også se, hvem vi konkurrerer med. Vi må regne med, at de genfinder noget stabilitet på et tidspunkt, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip