Tilfreds Simon Kjær har strålet i Lilles mellemsæson

En ottendeplads i ligaen, en kikset Champions League-kvalifikation og et exit efter gruppespillet i Europa League.

Resultatmæssigt har fodboldlandsholdets Simon Kjærs anden sæson i den franske klub Lille ikke været lige så god som den første, hvor det blev til en tredjeplads og ligaens næstbedste defensiv.

Men den danske forsvarsspiller har selv præsteret på et højt niveau og godkender sin egen sæson, selv om resultaterne kunne være bedre.

- Personligt har det været en rigtig, rigtig god sæson igen. Jeg har spillet utrolig mange kampe, og jeg har været rigtig godt tilfreds med mit eget spil. Men jeg er selvfølgelig lidt træt af afslutningen, hvor jeg missede to af de sidste tre kampe.

- På holdet havde vi i efteråret en forholdsvis svær periode. Vi spillede mange kampe, og vi fik aldrig spillet til at fungere 100 procent.

- Vi fik ikke tilstrækkeligt med point i efteråret, men i foråret har vi været i top-tre over de hold, der har fået flest point, så sæsonen har været meget delt op, siger Simon Kjær.

I alt spillede danskeren 42 kampe i sæsonen for Lille i diverse turneringer, og han befinder sig så godt i klubben, at der skal et exceptionelt tilbud til at lokke ham væk.

- Jeg har det rigtig godt, hvor jeg er, selv om jeg selvfølgelig gerne vil spille europæisk fodbold. Men jeg er også på et punkt i mit liv, hvor jeg ikke bare skal skifte klub. Jeg skal være et sted, hvor jeg og min familie har det godt, og det har vi nu.

- Hvis der kommer det rigtige tilbud for Lille, jamen så kigger jeg på det. Men jeg spiller hver gang og nyder at være i en god liga, så det skal være exceptionelt godt, før jeg skal overveje et skifte, siger Simon Kjær.

Sidste opgave for forsvarsspilleren inden sommerferien bliver landskampene mod Montenegro og Serbien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip