Tilfreds Tvis-fløj ærgrer sig over for lille sejr

Håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro fik et godt udgangspunkt til returkampen i kvartfinalen i Primo Tours Ligaen.

På udebane hentede holdet en sejr på 26-23 over Randers, og dermed må Tvis-kvinderne påtage sig en klar favoritværdighed til samlet sejr.

Højrefløjen Stine Andersen bød ind med tre mål i kampen, og hun var meget tilfreds med holdets præstation.

- Vi stod super godt i vores forsvarsspil, og der blev taget godt fra inde i målet, mens vi også fik løbet lidt kontra, som vi er kendt for. Så det var en kamp over hele linjen, som er godkendt, siger fløjspilleren.

Trods sejren var der en smule irritation i Tvis-lejren, fordi man i kampens slutfase var foran med hele seks mål.

- Jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke kom herfra med lidt mere, for jeg synes egentlig, vi havde dem rigtig godt nede, siger Stine Andersen.

- Vi står egentlig alle sammen lidt med en følelse af, at vi havde rigtig godt styr på dem. At vi ikke kom herfra med et plus på fem eller seks, det er vi lidt skuffede over.

Den lille skuffelse skygger dog ikke for det samlede indtryk. Tvis Holstebro har alle muligheder for at slå sig videre til semifinalen.

- Vi kom herfra med et plus på tre, og så har vi dem på hjemmebane næste gang, så det er et rigtig godt udgangspunkt, synes jeg i hvert fald, siger Stine Andersen.

Opskriften på succes i kamp to er identisk med den, der blev fulgt i onsdagens møde, lyder det fra højrefløjen.

- Vi skal komme frem og støde på deres backs, så de ikke får lov til at skyde udefra, være aggressive i vores forsvarsspil og forhåbentlig komme af sted på kontra.

/ritzau/

Dagens Gossip