To tilskadekomne da ulykke rammer Iron Maidens fly

Skrevet af admin

12/03/2016

Dagens topnyheder

Det britiske band Iron Maidens fly "Ed Force One" står ødelagt i en lufthavn i Chile, hvor bandet gav koncert fredag aften. To personer er indlagt efter en solohændelse på jorden.

Begge flyets motorer har tilsyneladende ramt jorden, da det blev trukket mod påfyldning af brændstof. To lufthavnsmedarbejdere er kommet til skade.

De er kørt på sygehuset til videre behandling.

- Vi håber naturligvis, at de kommer sig hurtigt, og vi vil følge dem tæt. Flyingeniørerne er på stedet, og de er i færd med at evaluere skaderne, skriver bandet på dets hjemmeside.

Begge motorer på flyet har fået synlige skader, og bandet vurderer, at de måske begge skal skiftes. Helt sikkert er det, at bandet ikke kommer til at flyve til næste koncert i flyet.

Bandets forsanger, Bruce Dickinson, er pilot, og han flyver også Ed Force One på bandets aktuelle turné, hvor næste mål er Cordoba i Argentina.

Det er endnu uvist, om heavy metal-bandet kan blive klar til at stå på scenen i Cordoba allerede søndag aften.

- Heldigvis var de 20 ton udstyr ikke læsset på Ed Force One, da hændelsen skete, og hverken bandmedlemmer eller crew var om bord eller i nærheden af lufthavnen, skriver Iron Maiden.

/ritzau/