Tiltale: 44-årig voldtog kærester igennem ti år

En 44-årig mand fra Nordjylland er tiltalt for blandt andet at have hældt ætsende væske ud over en tidligere kæreste og voldtaget flere kvinder ugentligt i en periode på cirka ti år.

Sagen mod ham indledes i Retten i Hjørring 29. september og vil strække sig over 28 retsdage.

Anklageskriftet beskriver, hvordan den 44-årige mand mellem 2004 og 2014 udførte talrige overgreb mod flere kvinder.

Den første kvinde, som han var kærester med, blev udsat for voldtægt flere gange om ugen og blev blandt andet hevet i håret og sparket ned ad trapperne i opgangen til deres Aalborg-lejlighed.

I 2005 fik manden en ny kæreste, som han er tiltalt for at have voldtaget flere gange ugentligt og til tider dagligt og udsatte hende for grov vold frem til år 2010.

Blandt andet tvang han hende ifølge anklagen til at tage omkring 20 piller, hvorefter han bagbandt hende, stak en sprøjte med ukendt indhold i låret på hende og sagde: "Det er slangegift" og "nu får du det, nu dør du".

Senere tvang han hende med ud til en øde lade i Ebeltoft, hvor han viste hende et reb og en pistol og gav hende valget mellem at hænge sig eller skyde sig. Derefter lagde han løkken om halsen på hende.

Han er også tiltalt for at have slået flere tænder løse på en tredje kvinde og trukket en af dem ud med en tang. Han hældte også ætsende væske i kvindens underliv, hvilket har givet hende varige mén.

I starten af 2014 tatoverede han hendes skamben efter at have bedøvet hende.

Han har ifølge tiltalen også voldtaget og truet sin kvindelige nabo på livet.

- Det er en højst usædvanlig og meget omfangsrig sag, da der er tale om ret grove forhold, udtaler anklager i sagen Peter Rask fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

Han vil kræve manden idømt en forvaringsdom på baggrund af en retslægelig rapport, der viser, at den 44-årige har en "dyssocial personlighedsforstyrrelse"

Den 44-årige nægtede i grundlovsforhøret i oktober 2014 sigtelserne mod ham. Siden da har han ikke villet udtale sig, skriver TV2 Nord.

/ritzau/

Dagens Gossip