Timbaland skal skilles fra pengegrisk kone

Den 43-årige musikproducer Timbaland vil nu blive en del af den høje statistik over skilte par, efter at Grammy-vinderens kone har søgt om skilsmisse for anden gang.

Plademagerens ægtefælle, Monique Mosley, har nemlig indgivet en ansøgning om skilsmisse ved retten i Florida for at gøre en ende på parrets syv års lange ægteskab, som før i tiden har været turbulent.

Timbaland, som går under det borgerlige navn Timothy Zachery Mosley, og hans nu kommende ekskone har datteren Reign på syv år sammen.

Stylisten Monique Mosley har tidligere søgt om skilsmisse fra produceren i oktober i 2013. Men dengang genfandt parret hurtigt kærligheden og var igen sammen kort tid efter.

På daværende tidspunkt blev Monique udstillet som en grådig kone i medierne, da hun krævede tårnhøje summer penge fra musikeren, der vurderes at være god for godt 500 millioner kroner, især på grund af sit job som musikproducer for den amerikanske tv-hitserie "Empire".

Og det lader til, at Monique har samme pengestrategi i denne omgang.

Monique har sønnen Demetrius på 12 år fra et tidligere forhold, og fordi Timbaland har taget drengen til sig, som var det hans egen, mener Monique nu, at han skal betale for alle de udgifter, som hun kræver. Det bekræfter det amerikanske medie BANG Showbiz.

Monique kan altså ikke bare nøjes med børnebidraget - hun vil have det hele betalt.

Produceren Timbaland, som har arbejdet med musikere som Justin Timberlake og Missy Elliott, har endnu ikke kommenteret på kravene.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip