Timberlake takker hustru for tålmodigheden

Skrevet af admin

09/01/2014
Han kan synge, han kan danse, han kan være sjov og han kan spille skuespil. Men det var med boybandet N'Sync, han for alvor blev kendt, og musikken ligger i den grad hans hjerte nær. Justin Timberlake er et af tidens helt store navne, og havde man været i tvivl, så blev tvivlen i hvert fald gjort til skamme ved den anerkendte amerikanske prisuddeling People's Choice onsdag. Det var nemlig den 32-årige tidligere boyband-fyr der i den grad dominerede musikkategorien. People's Choice-priserne er udelukkende bestemt ved hjælp af publikumsafstemning, og de belønnede Justin Timberlake med hele tre priser, nemlig mandlige favorit-artist, favorit R&B-artist og favorit-album for sit seneste "20/20 Experience". Selvom hustruen, skuespillerinden Jessica Biel ikke var med ved prisuddelingen, blev hun alligevel nævnt, da Justin Timberlake modtog prisen for mandlige favoritartist. - Jeg vil gerne takke min smukke hustru for at lære mig at have tålmodighed og de små, som for eksempel at fylde opvaskemaskinen. Det kan man komme langt med, sagde Justin Timberlake til hustruen, som så med hjemme fra sofaen. Der blev da også plads til at takke både forældre og fans. - Tak til mine forældre for at de har vist mig, at ingen drømme er for store, og tak til jer der har stemt, lød til fra Justin Timberlake. Også de kvindelige popartister blev hyldet ved prisuddelingen. Sangerinden Katy Perry blev belønnet for sit arbejde i 2013 med priserne for favoritsang og favoritmusikvideo, begge for sangen "Roar", mens Britney Spears må siges at være tilbage i topform med prisen som favorit popartist. I filmkategorien var der særligt én der blev hyldet. Skuespillerinden Sandra Bullock kunne nemlig gå hjem med hele fire priser, heriblandt prisen som kvindelige favoritfilmskuespiller. Johnny Depp modtog pendanten til den prisen, nemlig prisen som mandlige favoritfilmskuespiller. People's Choice har eksisteret siden 1975, hvor det startede med 14 kategorier, som blev givet til blandt andet Barbra Streisand og The Sting. Newspaq

Mest læste i dag

Han kan synge, han kan danse, han kan være sjov og han kan spille skuespil. Men det var med boybandet N'Sync, han for alvor blev kendt, og musikken ligger i den grad hans hjerte nær.

Justin Timberlake er et af tidens helt store navne, og havde man været i tvivl, så blev tvivlen i hvert fald gjort til skamme ved den anerkendte amerikanske prisuddeling People's Choice onsdag.

Det var nemlig den 32-årige tidligere boyband-fyr der i den grad dominerede musikkategorien.

People's Choice-priserne er udelukkende bestemt ved hjælp af publikumsafstemning, og de belønnede Justin Timberlake med hele tre priser, nemlig mandlige favorit-artist, favorit R&B-artist og favorit-album for sit seneste "20/20 Experience".

Selvom hustruen, skuespillerinden Jessica Biel ikke var med ved prisuddelingen, blev hun alligevel nævnt, da Justin Timberlake modtog prisen for mandlige favoritartist.

- Jeg vil gerne takke min smukke hustru for at lære mig at have tålmodighed og de små, som for eksempel at fylde opvaskemaskinen. Det kan man komme langt med, sagde Justin Timberlake til hustruen, som så med hjemme fra sofaen.

Der blev da også plads til at takke både forældre og fans.

- Tak til mine forældre for at de har vist mig, at ingen drømme er for store, og tak til jer der har stemt, lød til fra Justin Timberlake.

Også de kvindelige popartister blev hyldet ved prisuddelingen.

Sangerinden Katy Perry blev belønnet for sit arbejde i 2013 med priserne for favoritsang og favoritmusikvideo, begge for sangen "Roar", mens Britney Spears må siges at være tilbage i topform med prisen som favorit popartist.

I filmkategorien var der særligt én der blev hyldet.

Skuespillerinden Sandra Bullock kunne nemlig gå hjem med hele fire priser, heriblandt prisen som kvindelige favoritfilmskuespiller. Johnny Depp modtog pendanten til den prisen, nemlig prisen som mandlige favoritfilmskuespiller.

People's Choice har eksisteret siden 1975, hvor det startede med 14 kategorier, som blev givet til blandt andet Barbra Streisand og The Sting.

Newspaq