Timberlake viser alle sine talenter i ny film

Når man både har en sang- og en skuespilkarriere, må man tit vælge det ene frem for det andet i en periode.

Men popsangeren Justin Timberlake får nu lov til at kombinere sine to talenter i en birolle i filmen "Inside Llewyn Davis". En film som er instrueret af de populære og prisvindende Coen-brødre.

Desuden har Justin Timberlake i samarbejde med produceren T Bone Burnett produceret nogle af filmens mindeværdige sange, ligesom han også har været med til at forme filmens mest uforglemmelige og komiske sang "Please Mr. Kennedy". Det skriver billboard.com.

- Det er første gang, jeg får lov til at gøre så mange af de ting, jeg elsker at lave på samme tid, har Justin Timberlake tidligere sagt i et interview.

- Det vil altid være et mål for mig at få lov til at skrive, synge og spille skuespil på samme tid, siger han.

For multitalentet er Coen-filmen en sjælden chance for at kombinere de talenter, som han ellers hidtil har holdt adskilt.

Selvom folkemusikken er en noget anderledes genre end eksempelvis Justin Timberlakes "Suit and Tie"-album, så har produceren T Bone Burnett kun rosende ord til den dygtige stjerne.

- Han er jo normalt en R&B-sanger. Men han har en smuk stemme og klang. Han kan synge hvad som helst, siger T Bone Burnett.

Filmen "Inside Llewyn Davis" foregår i 1961 og handler om en folke-rockmusiker, spillet af Oscar Isaac, der kæmper for at slå igennem i New York. Justin Timberlake spiller hans muntre ven, som tager alting lidt mere med ro. 

Filmen har dansk premiere 6. februar 2014.

Newspaq

Dagens Gossip