Tina-Louise spiste 5.000 kalorier om dagen: Nu har hun smidt 75 kilo og ser helt anderledes ud

31-årige Tina-Louise White blev ramt af en ubehagelig følelse af afsky, da hun kiggede ned og så den blinkende besked på badevægten.

'ERROR' stod skrevet med store og røde bogstaver på vægten, der måtte melde pas og ikke var i stand til at registrere den canadiske kvindes vægt på hele 145 kilo. 

- Jeg var sikker på, at der var noget galt med vægten, men fik at vide, at det var fordi jeg var for stor og vejede for meget. Det var så forfærdelig. Jeg græd, siger Tina-Louise White til britiske The Sun.

Kvinden fra byen Hamilton i provinsen Ontario var blevet til en stor størrelse ved at proppe sig med to store pizzaer, chicken wings, hvidløgsbrød, is og slik hver eneste dag.

Læs også: Tyk mor stoppede med at drikke cola og droppede sin mand - resultatet er fantastisk

- Jeg har været overvægtig lige siden skoletiden, hvor jeg blev mobbet af de andre i sådan en grad, at jeg ikke brød mig om at spise omkring andre mennesker, siger Tina-Louise White.

Efter oplevelsen på den ubrugelige badevægt begyndte hun at få smerter i brystet – den farlige kost var ved at dræbe hende.

Brystsmerterne og den blinkende besked på badevægten var et wake-up call, og hun meldte sig ind i det lokale træningscenter.

- Jeg ønskede ikke at dø i en ung alder ved at dræbe mig selv med alt det usunde mad. Jeg vidste, at min liv var på spil, og at jeg var nødt til at reagere på det, siger hun.

- Jeg ændrede min kost til sunde fødevarer og til mindre portioner, hvilket gradvist fik mig til at tabe mig, siger Tina-Louise White og forklarer, at en personlig træner i det lokale fitnesscenter var med til at sætte skub i vægttabet.

Sidste sommer lykkedes det Tina-Louise White at smide 65 kilo af sin kropsvægt, og vægttabet har fået den 31-årige kvinde til at stråle for alvor.

- Folk siger, at jeg altid er smilende, og at dét gør mig virkelig attraktiv, da jeg kommer med en positiv energi, siger hun.

På en måde er jeg faktisk taknemmelig for min hjertebanken og displayet på badevægten, da begge dele gav mig et nødvendigt skub fremad, forklarer Tina-Louise White, der nu arbejder som ernæringsekspert og fitnesstræner.

I dag vejer hun omkring 70 kilo, hvilket var målet for det ambitiøse projekt med at komme de overflødige kilo til livs.

- Før var jeg aldrig komfortabel med mig selv, og jeg gik altid rundt og forsøgte at skjule min krop. Nu kan jeg gå med tætsiddende tøj, der passer min figur, forklarer den stolte kvinde.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip