Tina Turner gift igen

Mere end 35 år efter skilsmissen fra Ike Turner er rockens bedstemor gift igen. Tina Turner har sagt ja til sin tyske kæreste Erwin Bach.

Ifølge nyhedsbureauet AFP blev parret borgerligt viet på bredden af Zürichsee i det nordlige Schweiz for et par dage siden og følger op med en buddhistisk ceremoni på søndag, hvor 120 gæster fra hele verden er inviteret til fest.

Den nu 73-årige sangerinde forlod Turner i 1976 og holdt sig i en årrække tilsyneladende langt fra mænd. I midten af 1980erne fandt hun imidlertid sammen med den 16 år yngre Erwin Bach, som nu er hendes ægtemand nummer to.

Gæsterne på søndag tæller musikstjerner som David Bowie, Eros Ramazzotti og Sade, ligesom talkshowdronningen Oprah Winfrey er bandt de indbudte., som alle skal være klædt i hvidt.

Ugeavisen Schweiz am Sonntag vil vide, at Turner følger den svenske prinsesse Madeleines eksempel og vil bære en brudekjole, modeskaberen Giorgio Armani har kreeret.

De nygiftes hjem i Kusnacht danner rammen om søndagens begivenheder.

Turner trak sig tilbage fra rampelyset efter en afskedsturné i 2008 og 2009. I foråret skiftede hun sit amerikanske statsborgerskab ud med et schweizisk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip