Tine Bauns afløser klarer sig videre ved Denmark Open

Skrevet af admin

16/10/2013

Dagens topnyheder

Årets udgave af badmintonturneringen Denmark Open er den første efter Tine Bauns karrierestop, og i hvert fald én dansk singlespiller har klaret sig videre til anden runde af Super Series Premier-begivenheden i Odense.

19-årige Line Kjærsfeldt, som er den eneste danske damesingle, der er direkte kvalificeret til hovedturneringen, vandt 21-16, 22-20 over Jiayuan Chen fra Singapore.

- Det var rigtig fedt at spille derinde, der er god energi og god stemning, selvom man kommer bagud, hjælper de stadig en på vej, siger hun til badminton.dk.

Kjærsfeldt og Chen fulgtes ad til 12-12 i første sæt, inden danskeren satte sig på sættet. I andet sæt misbrugte danskeren to matchbolde ved stillingen 20-18, men hun holdt hovedet koldt og vandt på sin tredje matchbold.

Den danske teenager får det svært i anden runde. Her venter den femteseedede kineser Wang Yihan.

- Det er jo ikke hver dag, man får lov til at møde en af verdens bedste spillere, så det glæder jeg mig rigtig meget til.

- Jeg synes klart, det er fedest at være underdog, der er et pres på de andre, og det er der, man skal gå ind og tage chancen, siger Kjærsfeldt.

Kvalifikationsspillerne Sandra-Maria Jensen, Mia Blichfeldt og Anna Thea Madsen er til gengæld ude.

/ritzau/