Ting som forældre bliver sure på deres børn over, men i virkeligheden er stolte over

Skrevet af Jesper Larsen

11/08/2015

Dagens topnyheder

De fleste forældre har stået i situationer med deres børn, hvor de var nødt til at løfte pegefingeren og skælde ud, selvom de indeni var lidt stolte over barnets opfindsomhed og kreativitet. 

En bruger på Reddit har stillet spørgsmålet 'Hvad har dit barn gjort, hvor du har ladet som om, du var sur, men du i virkeligheden var lidt stolt eller imponeret?'

Det er der kommet mange sjove historier ud af, og her har vi samlet nogle af dem. 

1. Min datter kom i problemer i børnehaveklassen, fordi hun solgte blyanter til de andre elever. Hun tog 25 cents og skolen krævede 50 cents per styk. Jeg var ret imponeret, skriver AMHRangel. 

2. Min ni-årige søn bad mig komme ind på sit værelse, fordi der var et monster i hans skab. Jeg fortalte ham, at han var blevet for gammel til at tro på den slags ting, og at han skulle gå tilbage i seng. 

Han tiggede mig om at checke efter, og da jeg tændte lyset og åbnede skabet, så jeg noget snusket med vrede øjne, hvilket fik mig til at skrige. Det viste sig at være et spejl, og mens jeg var ved at få et hjerteanfald, var min søn ved at dø af grin. 

Jeg var stolt af hans opfindsomhed, men jeg overvejede også, om han var for gammel til at efterlade på et dørtrin et sted, skriver weird_in_chicago. 

3. Min svoger var i gang med at belære sin datter i en vred tone, da hun pludselig afbrød ham og spurgte: 'Far, kan du løfte en bjørn?', skriver suzieaton. 

4. Min fire-årige søn ville i zoologisk have, og jeg gad ikke. Så jeg sagde til ham, at vi kunne gå hen i parken ved siden af zoologisk have, fordi det ikke kostede nogen penge. Så sagde jeg, at jeg gerne lige ville købe en kop kaffe først. 

Hans svar lød, 'nårh, så du fandt penge til kaffe'? Jeg var imponeret over det perfekt timede svar., skriver Meggie82461

5. En aften havde min kone og jeg en diskussion med vores 10-årige datter om vigtigheden af lektier, uddannelse og hendes fremtid. Vi talte om emnet, fordi hun var blevet taget i at lyve om sine karakterer. 

Jeg spurgte hende, 'Vil du ikke vokse op og være ligeså succesfuld som mig?' Hendes svar var, 'Mor laver ingenting, og hun har det temmelig godt', skriver kriklesmaks. 

6. Jeg spillede et videospil, da min tre-årige søn kravlede op på sofaen og pruttede mig ind i øret, skriver storytimeshores

7. Da min datter var seks år, blev hun mobbet af en dreng på hendes skole. En dag kom han op til hende og sagde, 'Jeg vil vædde med, du ikke tør sparke mig i nødderne'. 

Hun gjorde det. Vi fik en opringning fra skolen rektor, og min eksmand og jeg havde svært ved ikke at grine, da vi sad til mødet. Bagefter eksploderede vi af grin, men måtte samle os sammen, da vi skulle mødes med vores datter. 

Drengen generede ikke vores datter efter episoden, skriver intestinal_hurry. 

8. Samlede tre legoklodser op med sine baller. 'Se mor, jeg er en gravemaskine', skriver suburbiaboy. 

9. Jeg lavede et hul i væggen. Jeg reparerede der ved at male bagsiden af et billede og lime det fats til væggen. Min far blev temmelig sur, da han fandt ud af det to år efter, men han indrømmede senere, at mit 'Mcgyver'-trick var ret imponerende. 

10.  Jeg fik en xbox og en weekend efter satte jeg den endelig til, og da jeg satte mig ned for at spille, kravlede min 1-årige søn hen og slukkede for den, hvorefter han kom hen til mig med en bog og holdt den op for mig.

- Okay, beskeden er modtaget, vi læser en bod, skriver starlit_moon.