Tinkoff-Saxo-chef: Valgren har glemt det om nogle dage

Det var en sønderknust Michael Valgren (Tinkoff-Saxo), som tidligt på 19. etape af årets Tour de France måtte udgå med sygdom i kroppen.

Bare to etaper fra at køre ind på Champs-Élysées med Tour-feltet i sin debut blev drømmen knust, da han grundet sygdom blev sat af feltet tidligt på kongeetapen i Alperne fredag.

- Han havde jo været syg i går, hvor han lige nøjagtigt klarede den, men i dag (fredag, red.) var det så hårdt, at der ikke var mulighed for at køre sig ind i løbet, siger Tinkoff-Saxo-sportsdirektør Sean Yates.

- Alle kørte på grænsen, og Valgrens grænse var betydeligt lavere end de andres, fordi han var syg.

Trods det ærgerlige exit for den debuterende dansker er Sean Yates sikker på, at Michael Valgren hurtigt kommer ovenpå igen.

- Det er selvfølgelig synd for ham så tæt på Paris i hans første grand tour, men jeg er sikker på, at han har glemt det igen om nogle dage, lyder det optimistisk fra sportsdirektøren.

19. etape til La Toussuire blev vundet af den forsvarende Tour-vinder, Vincenzo Nibali (Astana), mens Nairo Quintana (Movistar) gnavede godt et halvt minut af Chris Froomes (Sky) føring i det samlede klassement.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip