Tinkoff-Saxo udtager Michael Valgren til Touren

Tinkoff-Saxo udtog mandag eftermiddag Michael Valgren til årets Tour de France, det bliver danskerens Tour-debut.

Dermed er der tre danskere med i år, Lars Bak og Jakob Fuglsang er også med for henholdsvis Lotto Soudal og Astana.

Ud over Valgren har det russisk-ejede cykelhold udtaget Alberto Contador, Peter Sagan, Rafal Majka, Roman Kreuziger, Michael Rogers, Ivan Basso, Daniele Bennati og Matteo Tosatto.

Contador er holdkaptajn og må ventes at få god hjælp i bjergene af ryttere som Majka, Rogers, Kreuziger og Basso. Men også Valgren er med som hjælper for Contador - dog primært på de flade etaper.

- Når man ser på listen af ryttere, som vil repræsentere vores hold, vil jeg mene, at vi stiller med et meget stærkt og - endnu vigtigere - alsidigt mandskab, idet Touren vil byde på en række forskellige udfordringer.

- Alberto er vores kaptajn, og Rafal Majka vil blive den vigtigste støtte i de højeste bjerge, mens Kreuziger, Rogers og Basso vil byde ind erfaring og stærk hjælp på de mellemste bjerge.

- Og så vil vi have masser af hestekræfter i Bennati, Tosatto og Valgren på de fladere etaper, og de vil også være i stand til at hjælpe Peter (Sagan, red.) i jagten på etapesejre, siger Tinkoff-Saxos sportsdirektør Steven de Jongh.

Målet for Contador er at vinde Touren, efter at spanieren også vandt Giro d'Italia tidligere på året.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip