Tinkov åbner døren for Riis: 'Hvis Contador får sparket'

Med en kapitalindprøjtning fra racerkøreren, Fernando Alonso, overlever det kriseramte cykelhold, Euskatel. Men historien om det baskiske cykelholds genrejsning har sat gang i strømmen af rygter. Og nu puster Bjarne Riis' snart forhenværende hovedsponsor, Oleg Tinkov, til ilden.

LÆS OGSÅ: Formel 1-stjerne redder spansk krisehold

Tirsdag skriver han på det sociale medie Twitter, at han er klar til at genoverveje samarbejdet med det danske cykelhold, hvis holdets kaptajn, Alberto Contador, får sparket.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Den spanske stjerne er nær ven med Fernando Alonso. Og racerkørerens indtog i sporten har fået flere medier til at spekulere på, om Contador kunne være på vej væk fra Riis til fordel for vennens cykelhold. Det er heller ikke gået Oleg Tinkovs næse forbi.

- Contador to join Alonso team in 2014? If Bjarne get rid of Conta I may re-think departure from Team Saxo-Tinkoff, skriver Oleg Tinkov på Twitter.

LÆS OGSÅ: Riis' russiske plageånd sviner Alberto Contador igen

Siden Tour de France har den russiske rigmand brugt hver en given chance på at sende stikpiller i retningen mod Alberto Contador. Senest da spanieren meldte fra til Vuelta a España. Her beskyldte Oleg Tinkov Bjarne Riis' klassementshåb for at være for doven og fokuseret på at tjene penge.

SE OGSÅ: Ludere, kaviar og onani: Riis' sponsor amok på Twitter

Og selvom, det var Bjarne Riis, der afbrød forhandlingerne med Oleg Tinkov i sommer, så er russeren overbevist om, at det danske cykelhold vil tage ham tilbage med åbne arme.

Flere brugere på Twitter er skeptiske over for Tinkov, men:

- Det er pengene, der taler. Det er MIN beslutning, skriver han blandt andet.

SE OLEG TINKOVS TWEETS HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip