Tinkov varsler store ændringer på Tinkoff-Saxo

Da Oleg Tinkov i december købte Bjarne Riis' cykelhold, forlød det, at danskeren stadig bestemmer over, hvilke ryttere, som skal køre de forskellige løb, og hvilke ryttere, som skal på kontrakt.

Nu varsler Oleg Tinkov alligevel, at han har en del at skulle sige, og han vil lave om på holdet, så snart han kan. Overfor hjemmesiden cyclingnews, kalder han 2014 for et "mellemår", hvor han købte holdet, som det var og uden mulighed for ændringer.

- I år er jeg en slags gidsel, og jeg kan ikke ændre holdet over en nat. Jeg synes ikke, at folk skal dømme vores hold på, hvad vi laver i 2014, men på hvad vi laver i 2015.

- Holdet bliver meget bedre i 2015. Med bedre ryttere. Med nogle stjerner, som vi køber, med hjælperyttere. Med bedre sponsorer og mere seriøse leverandører (sponsorer af holdets udstyr, red.), siger Oleg Tinkov.

Han mener, at Tinkoff-Saxo hører til blandt cykelsportens absolutte tophold, og derfor skal holdets udstyr også være i top

Med det antyder Oleg Tinkov, at han alligevel har planer om at blande sig i indkøb af ryttere, og i hvert fald må ryttere nederst i holdets hierarki frygte for fremtiden efter 2014.

Russeren siger også, at han forventer, at holdet er stærkere i 2014 end i sidste sæson, hvad angår præstationer og resultater.

- Vores struktur bliver også bedre, fordi vi har langt flere penge. Men de rigtige forandringer, og hvad jeg bringer til holdet, ser vi først i 2015.

Oleg Tinkov er for tiden med Tinkoff-Saxo på træningslejr på Gran Canaria.

/ritzau/

Dagens Gossip