Tinkov vil have Riis-ryttere med på sit nye hold

- I næste uge vil Riis annoncere, at hans hold fortsætter, jeg ønsker ham og @albertocontador alt godt, jeg kommer til at savne dem, og annoncerer mit (hold, red.) i næste uge, skriver den cykelsportsgale russer, der gennem det meste af sæsonen har kritiseret Alberto Contador for at hæve en løn, der ikke står mål med hans resultater.

Samtidig truer Tinkov også med, at han vil hente både søndagens treer i Lombardiet Rundt, Rafal Majka, og tjekken Roman Kreuziger, der tidligere i år vandt Amstel Gold Race for Saxo-Tinkoff-holdet og blev nummer fem sammenlagt i Tour de France.

- Majka og Kreuziger er altid gode, vi er klar til at se dem på vores næste hold. Det bliver et spektakulært cykelsports-projekt. Vi kommer snart til at præsentere det, skriver Tinkov.

En italiensk cykelsportsjournalist fastslår over for Tinkov, at Majka efter at være kommet ned fra podiet fastslog, at han også kører for Riis i 2014.

- Desværre er der mange ryttere i feltet, som er zombier styrede af Riis, svarede Tinkov, og konstaterede, at han håber, at livet fortsætter på den anden side af 2014.

Desuden tvivler han på, at Riis kan holde på Majka til den tid, selvom de også har kontrakt på hinanden for 2015-sæsonen.

- Hvad betyder en kontrakt, hvis der ikke er nogen penge, lyder Tinkovs dom.

Russeren er i de seneste dage blevet nævnt som ny sponsor for Cannondale-mandskabet, der har slovakken Peter Sagan som den store profil, mens danske Brian Vandborg netop har fået at vide, at der ikke bliver plads til ham på holdet næste år. Holdets ledelse har afvist at kommentere på rygterne om Tinkov som ny hovedsponsor.

Tidligere på ugen har Tinkov på Twitter påstået, at Riis få dage forinden havde kontaktet ham og tigget og bedt om, at Tinkov alligevel ville fortsætte som sponsor for det danske cykelhold.

Dagens Gossip