Tinkovs rådgiver: Vi forhandler med Riis om et køb

Det kan godt være, at Bjarne Riis endnu ikke har solgt sit cykelhold til russeren Oleg Tinkov, men det betyder ikke, at historien er helt død.

For der har i den seneste tid været forhandlinger mellem Bjarne Riis og Oleg Tinkov om muligheden for at overtage Riis Cycling, selskabet bag cykelholdet Saxo-Tinkoff.

Avis: Riis har solgt sit cykelhold til Tinkov

Oleg Tinkovs italienske juridiske rådgiver Stefan Feltrin bekræfter over for Cyclingnews, at der er forhandlinger i gang:

- Det er forkert at sige, at vi har købt Riis' hold. Intet er underskrevet, og vi forhandler fortsat med flere hold om mulige projekter, siger Feltrin.

Han henviser til andre hold i Italien, Frankrig, Storbritannien og USA, som kunne være interessante.

Men Bjarne Riis' World Tour-hold har bestemt også russerens interesse.

- Vi snakker fortsat med Riis. Vi har talt sammen i to måneder på trods af, at der har været uenighed tidligere, men det er blot et af de projekter, vi overvejer, siger Feltrin til Cyclingnews.

Saxo-Tinkoff afviser: Vi har ikke solgt holdet

Oleg Tinkov står bag Tinkoff Bank, der har været sponsor for holdet siden sommeren 2012.

Aftalen udløber med årsskiftet, hvor Saxo Bank bliver eneste navnesponsor, fordi Oleg Tinkov og Bjarne Riis i sommer ikke kunne blive enige om vilkårene for at fortsætte sponsoratet.

Det betyder dog ikke, at Oleg Tinkov har fået nok af cykelsport, tværtimod. Efter sammenbruddet i forhandlingerne med Bjarne Riis erklærede han, at han ville have sit helt eget cykelhold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip