Tips til jul: Sådan kan du bruge levende lys i hjemmet

Skrevet af MakeSense.dk

02/12/2015

Dagens topnyheder

Julemåneden er i gang og, og det betyder masser af indendørs hygge og levende lys frem mod jul.  I indslaget giver boligstylist Lene Nissen sine bedste tips til, hvordan man laver en personlig dekoration og får skabt mest muligt ud af de levende lys.

”Man kan for eksempel fokusere på de grønlige og blålige farver, de har et rigtig godt samspil med grå farver og lidt planter fra haven. Det kunne være tidsler,” forklarer Lene Nissen.

Men det er ikke kun farvesammensætningen, der er vigtig. Placeringen spiller også ind, hvis du vil have det maksimale ud af din levende lys.

”Så synes jeg er det vigtigt, at få lysene sat et sted, hvor de giver noget til rummet. Det kunne være et mørkt hjørne, der hurtigt forsvinder i vintermørket, så hvis man placerer nogle lys, får det noget helt andet liv,” siger boligstylisten.

Ifølge Lene Nissen, kan man nemt lave sine egne dekorationer, der kan sætte et anderledes præg på dit hjem.

”Jeg har valgt at bruge nogle vegetabilsk baserede olielys, i dette tilfælde Pure Candle, og så har jeg valgt at bruge nogle vinglas og vende dem rundt. Så får lysene noget højde. Og så har jeg nede i vinglasset brugt tørrede hortensiaer, for at der sker noget i dekorationen,” forklarer Lene Nissen.

Se indslaget herunder:

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler: