Tirsdag aften efterlyste politiet 25-årige Adam: Dansk stjerne er meget bekymret for ham

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

15/03/2024
Foto: Shutterstock / Københavns Politi
Foto: Shutterstock / Københavns Politi
Tre dage efter politiet efterlyste Adam første gang, er dansk stjerne nu ude og dele opslaget for at finde ham.

Dagens topnyheder

Tirsdag aften kom Københavns Politi med en appel til offentligheden om at hjælpe dem med at finde 25-årige Adam, som skulle være gået fra sit opholdssted. 

Nu tre dage efter har politiet fornyet deres appel til offentligheden om hjælp til at finde 25-årige Adam, der forsvandt under bekymrende omstændigheder. Adam, der er kendt i musikkredse og har udgivet sange med tusindvis af streams på Spotify, forlod sit opholdssted på Frederiksberg i en nedtrykt tilstand, hvilket har udløst en bølge af bekymring blandt venner og bekendte.

Det oplyser Københavns Politi på det sociale medie X.

Adam beskrives som 170 cm høj med lys brun hud og karakteristiske tatoveringer ved øjet og på halsen. På tidspunktet for hans forsvinden var han muligvis iført en mørkegrøn dunjakke og hue. Københavns Politi har udsendt nye billeder i håbet om, at offentligheden kan bidrage med afgørende informationer.

Du kan se de nye billeder her: 

Men det er ikke kun politiet, som er ude for at efterlyse Adam. Thor Farlov, den anerkendte sanger og tidligere medlem af Citybois, har også delt efterlysningen på sin Instagram, som til dagligt når ud til 136.000 følgere. Thor Farlov, som har en personlig forbindelse til Adam, har delt efterlysningen i håb om at nå ud til en bredere kreds. "Vi er mange, der er meget bekymrede. Jeg er blevet spurgt, om jeg ville dele efterlysningen for at den kunne nå bredere ud, og det har jeg naturligvis gjort. Det vigtigste lige nu er, at han bliver fundet'," skriver Thor Farlov i en skriftlig kommentar til Ekstra Bladet

Myndighederne opfordrer alle, der måtte have oplysninger om Adams opholdssted, til at kontakte politiet på 114. Hver eneste information, uanset hvor lille den måtte synes, kan være afgørende for at bringe Adam sikkert hjem.