Tivoli og Arp-Hansen bygger nyt hotel i København

København får et nyt 12 etagers hotel i 2016. Det er Tivoli og Arp-Hansen Hotel Group, der bygger et nyt hotel ved siden af det allerede eksisterende Tivoli Hotel på Kalvebod Brygge i København.

Hotellet, der får 288 værelser og 25 møde- og konferencerum, kommer til at koste et trecifret millionbeløb, oplyser byggepartnerne. Og det er tegnet af arkitekt Kim Utzon.

Tivolis direktør, Lars Liebst, siger, at man i en del år målrettet har arbejdet med at udvide forretningsområdet inden for turisme. Og byggeriet er en del af det arbejde.

- Et Tivoli Hotel mere i familieklassen, der samtidig tilgodeser forretningssegmentet, ligger flot i forlængelse af vores strategi om at gøre Tivoli til en helårsforretning, siger Lars Liebst om det nye hotel.

Hos Wonderful Copenhagen mener man, at det er vigtigt for København i den internationale konkurrence, at der hele tiden sker nye ting i byen:

- Til trods for den globale krise har vi oplevet en markant fremgang i antallet af hotelgæster i København i de senere år, siger Lars Bernhard Jørgensen, direktør for Wonderful Copenhagen.

- Tivolis og Arp-Hansens partnerskab og deres hotelprojekt styrker turisme- og mødeproduktet i indre by, og investeringen ligger godt i tråd med Wonderful Copenhagens vækststrategi for de kommende år, siger han.

Direktør for Arp-Hansen Hotel Group Dorte Krak oplyser, at man nu er i gang med at fin-tegne projektet.

Den samlede hotelkapacitet for Tivoli Hotel & Congress Center kommer med det nye skud på hotelstammen op på 700 værelser og mødefaciliteter, der kan rumme 6000 gæster. Tivoli åbnede sit første hotel i 2010.

Tivoli og Arp-Hansen Hotel Group indgik i 2008 et strategisk samarbejde omkring Arp-Hansen Hotel Groups Tivoli Hotel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip