Tjek din Lotto-kupon: Efterlyser flere heldige danskere

Skrevet af Emil Martesen

28/04/2024
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Tjek din Lotto-kupon.

Dagens topnyheder

Har du spillet Lotto i Dagli’Brugsen, Meny, Bilka eller OK Plus i løbet af den seneste uges tid? Så pas lige ekstra godt på kuponen: Den kan vise sig at være en hel del penge værd.

Ved lørdagens trækning i Lotto var der ingen, der ramte de syv rigtige og førstepræmien, men der var stadig syv danskere, der alligevel ramte plet: De vandt alle 1.000.000 kroner takket være de to ekstratrækninger Millionærchancen og Super Millionærchancen.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Tre af de syv vindere har spillet med via PLUS abonnement, så de får inden længe pengene direkte ind på kontoen, men fire af de nye millionærer har købt deres kuponer i butikker og kiosker, så de skal lige huske selv at tjekke kuponen. 

Den første vinder af Super Millionærchancen har spillet 10 rækker med Joker hos Dagli’Brugsen i Græse Bakkeby ved Frederikssund på Sjælland. Kunden har desuden vundet 70 kr. for 4 rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.070 kroner.

Den næste millionær har spillet 10 rækker uden Joker i Meny i Rønde på Djursland. Her var der ingen yderligere gevinst, så kunden modtager 1.000.000 kroner.

Den tredje millionær har spillet 10 rækker med Joker på en kupon, der er købt i Bilka i Odense. Heller ikke her var der yderligere gevinst, så kunden modtager 1.000.000 kroner..

Den fjerde millionær har spillet 15 rækker med Joker hos OK Plus i Middelfart. Ingen yderligere gevinst, så den samlede gevinst er 1.000.000 kroner.

Den femte og sidste vinder af Super Millionærchancen har spillet med via sit PLUS abonnement. Vedkommende kommer fra det sydlige Jylland og kan glæde sig over, at der udover millionen også var fire rækker med fire rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.280 kroner.

Millionærchancens vindere

Begge vinderne af den ugentlige Millionærchancen havde spillet med via PLUS abonnement:

Den første million blev vundet af en af Danske Spils kunder fra Midtjylland. Udover millionen var der også en række med fire rigtige, så den samlede præmie lyder på 1.000.070 kroner.

Den anden million blev vundet af en kunde fra den nordvestlige ende af Sjælland. Denne kunde var endnu heldigere, end den første, da der var TO rækker med fire rigtige, så den samlede gevinst blev på 1.000.140 kroner:

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge", siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Syv nye millonærer på en uge er ikke så dårligt, men i næste uge er der endnu mere at spille om i Lotto: Da ingen ramte førstepræmiepuljen i weekenden er der næste gang hele 14 millioner kroner i puljen til de syv rigtige.

Lotto, vindertal, 27. april

2, 3, 4, 7, 13, 14, 24

Lotto, tillægstal, 27. april

20