Tjek hvornår det er bedst at købe eksempelvis tv

Prissammenligningssitet Pricerunner.dk lancerer nu en ny service, hvor brugerne kan følge, hvordan prisudviklingen har været på et produkt.

Det giver forbrugeren et klart fingerpeg om det er nu de skal købe varen eller om prisen er fortsat faldende, og det derfor kan betale sig at vente lidt.

- Det har været et stort ønske hos forbrugerne at kunne se prisudviklingen over tid. De kan de nu, og vi er godt tilfredse med den nye service på vores prissammenligningstjeneste, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.dk, i en pressemeddelelse.

Det kan være svært at vide, hvornår det bedste tidspunkt at købe en vare på er. Ofte oplever forbrugeren, at den vare, som de købte for nylig lige pludselig er blevet meget billigere. Hvilket er sandt.

En hurtig gennemgang af prisudviklingen på en række populære produkter viser med stor tydelighed, at priserne er faldet med op til 50 procent i løbet af et halvt år. Især elektronik produkter som for eksempel tv er der store prisfald på kort tid.

Efter 3 til 4 måneder på markedet er der ofte store prisfald, og det kan derfor godt betale sig at vente med at købe de nye modeller.

Dagens Gossip