Tjekkisk legende tager endnu en sæson i NHL

Den tjekkiske ishockeylegende Jaromír Jágr skal også i næste sæson spille for Florida Panthers, efter at han har forlænget sin kontrakt med holdet i den bedste nordamerikanske liga, NHL.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

44-årige Jágr er i forvejen den ældste aktive spiller i NHL.

Florida Panthers blev slået ud af første runde i slutspillet, hvor holdet tabte til New York Islanders, der har danske Frans Nielsen på holdet.

Jágr har haft en pointmæssig godkendt sæson med 66 point i 79 kampe. Dermed ligger han nu nummer tre på listen over de spillere, der har scoret flest point i deres karriere i NHL.

- Jaromir har haft en fantastisk indflydelse på vores yngre spillere og har været en nøglespiller i holdets offensiv, siger Panthers-træner Gerard Gallant.

- Vi er glade for at have ham tilbage, når vi skal bygge videre på dette års deltagelse i slutspillet, siger han videre.

Hvis Jágr som ventet spiller endnu en sæson, vil han formentlig overhale Mark Messier på andenpladsen over spillere med flest point i NHL's historie. Det sker, hvis tjekken laver 20 point.

Men tjekken skal spille mange år endnu, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at overhale nummer et på listen, canadieren Wayne Gretzky.

Jágr har i dag 1868 point, mens Gretzky er suveræn etter med 2857 point.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip