Tjener får en upassende besked fra jaloux kunde: Her er hendes perfekte svar

I stedet efterlod hun en tarvelig besked på kvitteringen til servitricen Jessica Morris, skriver someecards.com.

Den hårdtarbejdende tjener blev så chokeret over den lede hilsen, og hun har besluttet sig for at forklare, hvad der i virkeligheden fandt sted den dag. 

Her er kvitteringen, som den utilfredse kunde skrev på.

Jessica Morris forklarer, at hun har valgt at svare kvinden, fordi hun finder episoden hysterisk og krænkende.

- Det var et bord med fire. To par. Det ene par fortalte, at de var på bryllupsrejse, og jeg svarede 'åh, jeg belv gift sidste måned, tillykke'. Jeg går ud fra, at de hørte mig, og vi gik videre til bestillingerne.

Morris fortæller, at hun altid er åben og imødekommende ved bordene. Hun viser sin personlighed - for man skal være venlig for at tjene penge som servitrice i USA, hvor størstedelen af lønnen er udgjort af drikkepenge. 

- Hun spørger mig, hvad jeg hedder. Jeg siger 'Jessica', og hun svarer, 'vi kan ikke rigtig lide det navn. Må vi kalde dig Jess'. Jeg griner og svarer, at hun kan kalde mig, hvad hun har lyst til. 'Jeg vil endda reagere på røvhul'. Hendes mand griner og kalder mig det resten af aftenen.

- Jeg gik ud fra, at alt var fint, for de grinte og havde det sjovt. 

Da hun senere på aftenen kom tilbage til bordet for at rydde af og hente sine drikkepenge, var der kun en håndskrevet hilsen at finde, hvor der stod 'Han er min mand, find din egen. Held og lykke'. 

- Jeg synes, at du skal vide, at tjeneren i den anden sektion, som jeg blev ved med at se til i løbet af aftenen, ER MIN MAND. 

- MIN MAND ville aldrig lade mig føle mig så usikker, at jeg ville føle behov for at skrive sådan en frygtelig besked til en tjener. Her er et godt råd til dig fra mig; din usikkerhed som kvinde er hjerteskærende. Hav noget stolthed over for dig selv og dit forhold, så du ikke behøver at nedgøre en anden for at bringe dig selv op. Især ikke en tjener, som lever af dikkepenge og har brug for dem til at hjælpe sin mand med at betale regninger. 

- PS. Min mand siger, at du gerne må sidde i hans afdeling næste gang, så du ikke behøver at bekymre dig om, at din mand flirter med tjeneren.

Det er tydeligt at se på billedet, at Jessica Morris har sin vielsesring på, hvilket gør den kvindelige gæsts reaktion på aftenen endnu mere uforståelig.

Du kan læse hele hendes svar her.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip