Tjeneren åbner døren til restaurantens toilet og får et chok, da hun ser hvad den gravide kvinde laver

Eric Bailey og hans kone Heather ville gerne fejre valentinsdag, men da den 9. februar var datoen, hvor Heather var sat til at nedkomme med parrets barn, valgte de i stedet at fejre dagen tidligt. 

De besluttede sig for at spise middag på en restaurant i Salt Lake City, men kort efter de var ankommet, kunne Heather mærke veer. 

- Jeg havde små sammentrækninger under de første tre retter, siger Heather Bailey til Fox 13. 

Hun valgte at gå på toilettet for at finde ud af, hvad der skete, men efter noget tid bad hendes mand den kvindelige tjener om at tjekke, om alting var i orden med Heather ude på dametoilettet. 

Men da tjeneren åbnede døren til toilettet, stod det hurtigt klart, at fødslen var gået i gang. 

- Jeg forsøgte at få kontakt til hende ved at spørge ud i rummet, om hun var okay, men det eneste jeg kunne høre var nogle meget anstrengte lyde, siger tjeneren Sydney Mamrose.

Heldigvis havde hun tidligere assisteret ved sin søsters fødsel, så hun bevarede roen og fik fat i Eric Bailey i restauranten fik fremskaffet nogle håndklæder. Eric Bailey nåede akkurat ud på toilettet, som barnet ankom til verden.

- Jeg var kortvarigt i kælderen for at hente vaskeklude, og da jeg kom tilbage, kunne jeg høre babyen græde. Det gik virkelig hurtigt, fortæller Sydney Mamrose. til Fox. 

Det viste sig at være en velskabt dreng, der var kommet til verden. Og oplevelsen var temmelig speciel for de nybagte forældre. 

- Vi havde aldrig regnet med, vi skulle sige, at vores baby blev født i en restaurant, men han ville tydligvis ikke vente med at komme til verden, siger Eric Bailey. 

        Du kan se en video om parrets utrolige oplevelse nedenfor.         

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip