TNTs plastaffald bliver til havebænke

Plastaffald er guld værd. Derfor har transportvirksomheden TNT Express i Storbritannien og Irland sammen med et af de førende genanvendelsesfirmaer på de britiske øer, Centriforce, iværksat et omfattende og kreativt genbrugsprogram.

Alene siden 2012 har Centriforce indsamlet over 500 tons plastaffald fra TNT Express, der er blevet omdannet til havebænke, naturfortov, kabelisolering, hønsehuse og hestestaldsudstyr.

- Genanvendelsesprojektet, som vores kollegaer i UK og Irland har udtænkt sammen med Centriforce, er et skoleeksempel på, hvordan innovativ tænkning kan forene miljøhensyn og velgørenhed, siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Express Danmark, og fortsætter:

- Plastaffald er nemlig en værdifuld resurse for virksomheder som Centriforce, og pengene som de betaler for TNTs plast sendes ubeskåret videre til den velgørende organisation Wooden Spoon children’s charity.

Sidste år rundede TNTs samlede donationer til Wooden Spoon 3,25 millioner pund. Organisationen hjælper handicappede unge til et bedre liv blandt andet med inspiration fra rugbysportens kampgejst og værdier.

Se billederne nedenunder.......

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip