Toårig dansker redder gravid mor fra terror

En 31-årig gravid dansk kvinde opholdt sig som så ofte før i centeret. Hun bor i kort afstand fra centeret og ønsker af frygt for terroristerne ikke sit navn frem.

- Min datter og jeg spiste sammen med en veninde og hendes datter morgenmad i Westgate-centeret, siger kvinden til metroxpress.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Efter måltidet gik hun med datteren på indkøb, og hun undrede sig over, at strømmen blev afbrudt. Generatorer plejer promte at slå til. Det skete ikke lørdag, og det skulle senere vise sig, at det var terroristerne, der mørkelagde centret for bedre at kunne skabe panik, død og ødelæggelse. De fandt en lommelygte frem og gjorde indkøb i et par minutter.

- Kun fordi min datter var træt, besluttede vi at udsætte nogle indkøb. Jeg trængte også til en lur, for jeg er gravid. Var vi blevet blot få minutter mere, kunne det være gået så frygteligt galt, fortæller den 31-årige kvinde til metroxpress og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Galleri: De fleste gidsler reddet ud af indkøbscenter

- Tænk, hvis jeg som gravid skulle beordres ned og ligge på maven. Og samtidig passe på min datter.

Få minutter senere var de hjemme, hvor de sov. Kvindens mobiltelefon var slukket.

- Da jeg vågnede, væltede det ind med sms-beskeder fra bekymrede venner og veninder. Nogle vidste, at jeg havde opholdt mig i centret, siger hun.

Se billeder nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip